Thursday, March 8, 2007

Julafton varje dag!

Anmälan har öppnats och det är jättekul att se när anmälningarna tickar in. Anmälningarna går inte till mig, utan till Anders, och så får arrangörsgruppen ett mail varje kväll med dagens skörd och då är det julafton. Det är jättekul att se vilka som anmält sig nu och vad de har skrivit för något i övrigt delen.
Det är som julafton, fast det finns inga dåliga paket eller släktingar man måste låtsas att tycka om och berätta om sitt liv i kulörta färger för. Utan alla paket är lika önskade och lika roliga.

På de knappa 3 dygn som anmälan har varit offentlig har vi fått in 30 anmälningar från 6 olika nationaliteter. Det känns jättecoolt att det är så många som tror på det och vill vara med. Ni som läser detta - fortsätt att sprida ordet. Man blir ju lätt lite hög av att det går så bra, men det är fortfarande en del platser kvar att fylla så vi jobbar på med det. Jag har bland annat skickat pressmeddelande till alla teatertidningar i Sverige, och jag tycker att i alla fall någon borde vara intresserad. :-)

/Anna

No comments: